avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare depozit materiale de constructii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare depozit materiale de constructii

Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare infiintarii unui depozit de materiale de constructii in mediul rural.Mentionez ca terenul pe care vreau sa fac depozitul nu este proprietate personala , am un contract de comodat.Pot sa infiintez depozitul printr-un contract de comodat?As vrea sa-mi spuneti si ce avize am nevoie pt deschiderea depozitului.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: aharmasel , utilizator 19:21, 25 Martie 2016
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin. Matiescu Ionut Matiescu Ionut Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin mixt in mediul rural, am achizitionat de curand un teren intravilan pe care intentionez sa ridic o constructie din ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)