avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa infiintez un SRL cu sediul la locuinta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa infiintez un SRL cu sediul la locuinta surorii mele

Sediu SRL

Vreau sa infiintez un SRL cu sediul la locuinta surorii mele. Acolo locuiesc si eu, insa ea este proprietar si m-a luat in spatiu. Eu o sa fiu administrator si ea asociat. Pentru dovada sediului, avand in vedere ca o sa fie insusi proprietarul casei asociat la firma, mai e nevoie sa facem contract de comodat? Sau sunt suficiente actele de proprietate si bineinteles acordul ei?
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lextor , utilizator 14:30, 20 Octombrie 2020
Este nevoie sa faceti contract de comodat.
Bună ziua,
Este necesar contractul de comodat, încheiat între proprietar și societatea în curs de constituire.
De asemenea, la dosar se depune și o copie a titlului care atestă dreptul de folosință asupra imobilului.
Dacă aveți nevoie de asistență cu înființarea, sau pentru alte informații, găsiți detalii aici: [ link extern ] .
O zi plăcută!
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
Lextor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Sediu srl florink florink buna seara! as avea o intrebare... Eu inca locuiesc inca cu parintii intr-un apartament cu 2 camere. Mama are pe adresa actuala o autorizatie de PFA; ... (vezi toată discuția)
Sediu srl alu alu Vreau sa infiintez un SRL, cu doi asociati. Unul dintre ei locuieste cu o ruda de gradul I, avand carte de identitate la acea adresa. Se poate folosi acea ... (vezi toată discuția)