avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate ecu852

Activitate ecu852

Buna ziua, am accesat submasura 6.3 la fonduri europene in anul 2 am cultivat 2 soiuri care nu au foat autohtone, cat de grava este situatia? ar trebuii sa reziliez contractul? sau se mai poate remedia greseala
Buna ziua, am primit o pedeapsa complementara sau accesorie ceva de genu, de interzicere a dreptului de a conduce orice autovehicul care necesita permis, sentinta a ramas definitiva cu o luna in urma, doresc sa stiu daca pot face ceva ca sa revoc aceasta restrictie, deoarece am un motiv bine intemeiat.
Pai am un avocat, dar totusi imi e destul de frica de consecinte, puteti sa ma contactati pe adresa de gmail, sa ascult si parerea dvs. rules,tmac@gmail.com ?

Av. Liviu Voinea a scris:

Dupa cum am inteles,aveti avocat,daca nu aveti angajati unul urgent.
Discutati cu el chestiile astea si detaliile spetei in concret.

Eu am o idee din ce ati postat ,dar nu as putea sa discut cu dvs aici in conditii de confidentialitate.



Sa inteleg, ca eu am platit in 3 zile absolut tot prejudiciul, m-am impacat cu victima, nu sa produs si alt pericol, etc. am recunoscut tot, am regretat tot, si tot ce-l mai probabil poate fac minim 2 ani in regim de detentie?

Av. Liviu Voinea a scris:

Buna ziua,
la infractiunea de distrugere prin incendiere,daca v-au incadrat la alin. 4,ceea ce este de asteptat,nu se poate retrage plangerea prealabila.
art. 253
(4) Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun, săvârșită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc și dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.



In functie si de circumstantele personale este posibila o pedeaspsa suspendata sub supraveghere.


Procedura in faza de UP este NEpublica.
Eventualele informatii din dosar s-au ''scurs'' ilegal.





In data de 07-10-2020 am distrus un autovehicul prin incendiu drept razbunare, in data de 08-10-2020 am fost retinut 24 ore, in data de 09-10-2020 am fost dus in fata instantei si am fost judecat, am primit arest la domiciliu pe 30 zile, in data de 10-10-2020 am platit absolut toate pagubele, si domnul pagubit, a retras absolut toate plangerile, dar am ramas cu cercetarea din oficiu deoarece este considerata o fapta destul de grava, mi-am recunoscut in fata instantei tot ce am facut, sunt la prima abatere etc,, doresc sa stiu daca am sanse la finalizarea dosarului, sa primesc macar cu suspendare condamnarea?
Mentionez, ca in urma incendiului nu am creat absolut nici o alta paguba, nu a fost ranit nimeni, nimica, doar autoturismul pe care l-am incendiat, si platit la 3 zile dupa incendiu din buna voiinta mea, deoarece persoana vatamata si-a retras plangerea in data de 09-10-2020 in ziua cand am fost dus in fata instantei, i-ar in data de 10-10-2020 am platit toata paguba, si mi-a oferit o declaratie in scris in care mentioneaza ca am platit totul, si doreste sa nu fiu sanctionat, ca sunt o persoana buna si doreste sa fiu achitat in caz de ceva, suma se afla la aproximativ 4000 euro.
Doresc sa mentionez, ca in presa la scurt timp dupa sentinta, au aparut imagini cu mine, detalii despre mine, fara acordul meu sau a avocatului meu si fara sa fie finalizat dosarul, deoarece dosarul este nefinalizat eu am dreptul la prezumtia de nevinovatie si nu mi se pare corect sa fie vehiculate detalii din dosar si despre mine fara acordul meu si a avocatului meu, pe langa acestea nu a asistat nici un redactor in sala de judecata, doresc sa stiu daca este legal sa se ofere detalii dintr-un dosar penal, fara acord presei. deoarece am fost defaimat si facut de ras, deoarece au vazut extrem de multi oameni care ma cunosc.