avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am primit o pedeapsa complementara sau ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am primit o pedeapsa complementara sau accesorie ceva ...

Buna ziua, am primit o pedeapsa complementara sau accesorie ceva de genu, de interzicere a dreptului de a conduce orice autovehicul care necesita permis, sentinta a ramas definitiva cu o luna in urma, doresc sa stiu daca pot face ceva ca sa revoc aceasta restrictie, deoarece am un motiv bine intemeiat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:36, 22 Februarie 2021
Nu se poate revoca.
Decât dacă ar fi nelegala hotărârea ar fi o varianta dar ar fi extrem.de.complicat și avocatul v-ar costa foarte mult.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre interzicearea dreptului de a conduce si anularea permisului florentin29 florentin29 Buna seara, Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este ... (vezi toată discuția)
Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) ... dmisi dmisi Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) cu o condamnare cu suspendare (de 3 ani ) si pedeapsa complementara de interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut un proces in instanta pentru conducerea unui ... Catalin9525 Catalin9525 Buna ziua! Am avut un proces in instanta pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcolului,fapta sa intamplat acum aprox 3,5ani.Tribunalul a dat sentinta ... (vezi toată discuția)