avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) ...

Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) cu o condamnare cu suspendare (de 3 ani ) si pedeapsa complementara de interzicere de a conduce autovehicule (tot de 3 ani ) . definitiv din decembrie 2022. multumesc anticipat pentru raspuns.
informatii eveniment : alcool 2,81 in sange ,accident in august 2021 fara implicarea altora.
Cel mai recent răspuns: dmisi , utilizator 20:07, 17 Iunie 2023
Aveti acea pedeapsa complementara constind in interzicerea dreptului de a conduce, pe 3 ani. Ce solutie credeti ca poate fi ?
"Dacă permisul s-a anulat de către instanță ca pedeapsă complementară inculpatul se poate prezenta la examenul pentru dobândirea dreptului de a conduce (a permisului) la momentul la care această pedeapsă expiră sau este revocată."
[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
latka, utilizator
.....sau este revocata. asta ce cuprinde ?
la probatiune au zis ca dupa un an de la definitiv o sa depuna o cerere la procuror sa pot conduce iar,... despre ce e vorba stiti ?
Buna ziua, Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce autovehicul , ramas definitiv din decembrie 2022 , intrebarea este daca pot depune o cerere dupa decembrie 2023 catre Judecator ca sa pot redobandi permisul de conducere. mentionez ca asta mi s-a propus la probatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis,. sunt condamnat la trei ani cu suspendare ... dmisi dmisi Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Un judecator la cerere poate schimba / modifica un caz inchis ... dmisi dmisi Un Judecator la cerere poate schimba / modifica un caz inchis ramas \"definitiv\" ??? (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare, redobandire permis lepadatunelu lepadatunelu buna . va rog sa ma ajutati privind redobandirea permisului de conducere, azi am primit condamnarea de un an cu suspendare privind conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)