avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un Judecator la cerere poate schimba / modifica un caz ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un Judecator la cerere poate schimba / modifica un caz inchis ...

Un Judecator la cerere poate schimba / modifica un caz inchis ramas "definitiv" ???
Cel mai recent răspuns: dmisi , utilizator 20:06, 17 Iunie 2023
La cererea cui?Un.proces în care s a pronuntat o soluție definitiva poste fi atacat în anumite termene prin căile de atac extraordinareprevazute de lege(cu sanse mici).Mergeți la un av informațiile dvs sunt cel.putin.confuze..

Nu se înțelege dacă speta este de natura penala sau de natura civila. Personal din câte înțeleg este de natura penala, asta inteleg eu prin " caz inchis, ramas "definitiv"".Judecătorul nu poate schimba, decizia, exista cai de atac...Dacă dosarul este la nivel de parchet, puteți trage dosarul în justiție pe cale procedurala în baza art 340 alin (1) Cod Procedura Penala la Judecatorie/Tribunal coroborat cu 339 alin (4) Cod Procedura Penala la Parchetul ierarhic superior, în termen de 20 de zile. Dacă litigiul este de natura civila, introduceți în termenul prevazut de lege calea de atac. Dumneavoastră hotărâți...ori împreună cu avocatul, ori reprezentandu-va singur respectând termenele și procedurile, în caz contrar caile de atac sunt declarate inadmisibile...
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2023
Elisabeta Pora, Contabil
Buna ziua, Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce autovehicul , ramas definitiv din decembrie 2022 , intrebarea este daca pot depune o cerere dupa decembrie 2023 catre Judecator ca sa pot redobandi permisul de conducere. mentionez ca asta mi s-a propus la probatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis,. sunt condamnat la trei ani cu suspendare ... dmisi dmisi Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Imbogatire fara justa cauza LukacsIosifCarol LukacsIosifCarol Suntem doi coproprietari ai unui imobil redobandit pe Legea 10. Imobilul se afla in alta localitate, prin urmare toate procesele s-au desfasurat in acea ... (vezi toată discuția)
Cai de atac solutie parchet nlilianne11 nlilianne11 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu am reusit sa ma lamuresc privind caile de atac ale unei solutii date de parchet intr-o cauza penala in care sunt parte ... (vezi toată discuția)