La cererea cui?Un.proces în care s a pronuntat o soluție definitiva poste fi atacat în anumite termene prin căile de atac extraordinareprevazute de lege(cu sanse mici).Mergeți la un av informațiile dvs sunt cel.putin.confuze..
Nu se înțelege dacă speta este de natura penala sau de natura civila. Personal din câte înțeleg este de natura penala, asta inteleg eu prin " caz inchis, ramas "definitiv"".Judecătorul nu poate schimba, decizia, exista cai de atac...Dacă dosarul este la nivel de parchet, puteți trage dosarul în justiție pe cale procedurala în baza art 340 alin (1) Cod Procedura Penala la Judecatorie/Tribunal coroborat cu 339 alin (4) Cod Procedura Penala la Parchetul ierarhic superior, în termen de 20 de zile. Dacă litigiul este de natura civila, introduceți în termenul prevazut de lege calea de atac. Dumneavoastră hotărâți...ori împreună cu avocatul, ori reprezentandu-va singur respectând termenele și procedurile, în caz contrar caile de atac sunt declarate inadmisibile...
Buna ziua, Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce autovehicul , ramas definitiv din decembrie 2022 , intrebarea este daca pot depune o cerere dupa decembrie 2023 catre Judecator ca sa pot redobandi permisul de conducere. mentionez ca asta mi s-a propus la probatiune.