Va mulțumesc din tot sufletul pentru răspuns! Logodnicul a fost si plecat 3 ani in strainatate , bineînțeles , ca de 2-3 ori pe an revenea acasa , dar in tot acest timp , socrii mei s-au ingrijit absolut de tooot ce a fost nevoie , el le-a trimis bani socrilor....Afectează asta cu ceva?
Buna seara! Logodnicul meu are un contract de ingrijire cu uzufruct viager cu 2 bătrâni , de 5 ani de zile, .Bătrânii au un fiu pe care l-au dezmostenit. In acești 5 ani , logodnicul meu s-a îngrijit de tot ce a fost nevoie , i-a dus la spital cand a fost nevoie, le-a cumpărat medicamente, s-a ingrijit ca in fiecare iarnă sa aibe lemne pentru foc , si multe altele. Bătrânii sunt destul de dificili, iar de anul acesta bătrână a început să creeze tot felul de bârfe si minciuni. Între timp se pare ca au reluat legatura cu fiul dezmostenit , si nu le mai convine nimic , tot ne amenință ca vrea sa "rupa" contractul. Intrebarea mea este dacă poate sa faca acest lucru , nu mi se pare corect ca dupa 5 ani de zile de chinuri , de bani cheltuiti si multe de suportat si indurat , sa rămânem asa , ce poate sa faca logodnicul meu , avem o multime de dovezi si martori care pot sa contrazică orice spune barana. Ajutati-ma cu un sfat , va rog frumos!