Da oare de ce se razbunau aia cu 1 leu?
Nu este si cazul meu. Eu am intrebat cat de legal este acel comision perceput de banca la care are asociatia cont si impus mai tarziu mie. Daca eu gestionez prost o firma si fac numai contracte proaste pentru asociatie, ce vina au locatarii? Hai sa le impun lor cheltuielile fara sa fac vreun efort sa indrept problemele semnalate de locatari!
Update-ul in ceea ce priveste discutia dintre mine si asociatie este ca acel comision nu se mai percepe intrucat asociatia a schimbat contractul cu banca.
TOATA LUMEA MULTUMITA!
(OARE MAI EXISTA SI ALTE CHELTUIELI CARE POT FI REDUSE? CA SI IN ASOCIATIE, TARA ASTA ESTE CONDUSA NUMAI DE PUTORI SI APROPIATI SAU NEPOTI CARE NU ADUC CINSTE CELOR CARE II PLATESC SA ISI FACA TREABA CAT MAI BINE !!!!!!)
salut! Sunt un locatar la o scara de bloc din Galati. Mi se opreste un comision la fiecare virament bancar catre asociatia de locatari. Problema mea e comisionul care il platesc desi este contul lor ales de asociatia de locatari. Este legal sa imi opreasca fara sa precizeze in tabel macar? Eu stiu ca ei imi opresc acest comision pentru tranzatie online pentru ca asa imi zic ei dar asta nu apare si pe tabel.
Buna ziua! Este vreo posibilitate de reabilitare a subsolului intr-un bloc cu 19 apartamente doar cu o sesizare la asociatie a unuia dintre locatari (subsemnatul)?