avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PROBLEMA REABILITARE SUBSOL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PROBLEMA REABILITARE SUBSOL

Buna ziua! Este vreo posibilitate de reabilitare a subsolului intr-un bloc cu 19 apartamente doar cu o sesizare la asociatie a unuia dintre locatari (subsemnatul)?
Cel mai recent răspuns: PisaltuAndrei , utilizator 08:28, 15 Octombrie 2020
Subsolul tehnic al condominiului reprezinta parte comuna
Legiuitorul a dispus prin L nr 196/2018 ca asociatia de proprietari detine competenta si obligatia sa administreze si sa asigure starea tehnica a partii comune de condominiu
Executarea de interventii la partea comuna de condominiu care implica aport financiar substantial se poate realiza numai cu acordula asociatiei de proprietri exprimat prin hotararea adunarii generale a membrilor proprietari
Daca si alti proprietari se confrunta cu neajunsuri similare dv ,posibil ca in adunarea generala sa obtineti acordul participantilor pentru executarea reabilitarii subsolului tehnic al condominiului
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcini/obligatii ale asociatiei de proprietari asupra condominiului cessyghe cessyghe V-as ruga sa-mi detaliati care sunt partile comune condominiului unei asociatii de proprietari si ce sarcini/obligatii ii revin acesteia referitor la ... (vezi toată discuția)
Reabilitare apartament Camerado Camerado Buna ziua . Am un apartament in București care acum este in reabilitare . Problema este ca vecina de sub apartamentul meu nu dorește sa se reabiliteze ... (vezi toată discuția)
Renovare imobil (asociație de proprietari) vtoma vtoma Bună ziua! Suntem o asociație de proprietari și am dori să știm dacă putem renova imobilul (casa scării și fațada) cu acordul a două treimi din nr. ... (vezi toată discuția)