Va multumesc pentru raspuns, am discutat cu presedintele de bloc si nu a semnat sau a fost instiintat de inceperea unei astfel de activitati,Nu cred ca ma minte deoarece la cate sesizari verbale am avut la aceasta firma mi ar fi comunicat ca are acordul asociatiei, comitet iar eu inainte de a incepe aceste investigatii prima data l am intrebat pe presedinte.Mentionez ca este un bloc din Calea Victoriei 1-5, fost sediu Ferrari si din investigatiile facute de mine au avut sau mai au acelasi patron Ionut Bazac regasesc pe internet .Posibil ca acest om influent fost ministru al sanatatii sa aiba( resursele) necesare sa nu zic influenta ca sa deschida fara acordul nostru . Daca au deschis fara acordul nostru la cine ne putem adresa?Cine m ar putea ajuta politia , comitetul? Va multumesc din suflet
Buna ziua, locuiesc intr un bloc la etajul 6 si la parterul blocului avem un spatiu comercial care este privat.In urma cu 5-6 luni au deschis o fabrica de masti chirurgicale si spun ca au toate avizele necesare numai ca zgomotul produs de aceste masini care functioneaza non stop se aude constant la noi in casa insa nivelul de decibeli este sub 30.Desi spun ca au antifonat zgomotul se aude si deasupra plafonului lor unde se afla scara blocului.Ei sustin ca masinile din incinta respecta nr de decibeli pentru care au fost proiectate.Mentionez ca nu au solicitat nicio semnatura din partea administratiei sau a locatarilor.Ce pot face ca sa imi recapat linistea .Va multumesc,