avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate RaluNiko

Activitate RaluNiko

Da dar pentru anii 2916 si 2017 când anual era impozitul de 2000 lei. Din 2018 e de doar 100 lei

gi-jane2 a scris:

si am castigat in lipsă deciziei de impunere care nu a fost făcută si neluand cunostinta de ea,

acuma au rezolvat problema, v-au facut decizie si ati luat la cunostinta

In urma unei hotărâri ai consiliului local s a stabilit o taxa or bar de 2000 lei pe an începând cu anul 2016. La sf anului 2017 am fost mai întâi sonata sa plătesc 4000 lei. Am contestat in instanta si am castigat in lipsă deciziei de impunere care nu a fost făcută si neluand cunostinta de ea,

gi-jane2 a scris:

deci ce v-au luat a fost bun luat, nu obtineti bani inapoi si conteaza motivul pt care ati castigat desfiintarea executarii.
pt ce datorati banii si d ecand ?

Întreb daca pot fi executata silit din nou pt aceeasi sumă de bani pe care nu am plătit o

RaluNiko a scris:

Respinge capătul de cerere avand ca obiect întoarcerea executarii silite , ca neintemeiat. Asta a fost sentinta. Dar de suma de care am fost data in judecata nu scrie nimic, si acum cei de la primărie cu care am avut procesul mi au zis ca ma executa pt aceeasi suma. Credeam ca se prescrie

gi-jane2 a scris:

Si întoarcerea executării silite dar nu si debitul

ce vreti sa ziceti exact ?

Respinge capătul de cerere avand ca obiect întoarcerea executarii silite , ca neintemeiat. Asta a fost sentinta. Dar de suma de care am fost data in judecata nu scrie nimic, si acum cei de la primărie cu care am avut procesul mi au zis ca ma executa pt aceeasi suma. Credeam ca se prescrie

gi-jane2 a scris:

Si întoarcerea executării silite dar nu si debitul

ce vreti sa ziceti exact ?

Nu am avut avocat. M am reprezentat singura

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

In astfel.de cazuri se merge cu actele si cu hotărârea instantei la avocat.
Avocatul va poate lamuri daca analizeaza actele.

Pot fi executata silit de doua ori pt acelasi lucru. In Hot Jud mi a fost anulată somatia si executarea nr,,,. Si întoarcerea executării silite dar nu si debitul