avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot fi executata silit de doua ori pt acelasi lucru. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pot fi executata silit de doua ori pt acelasi lucru. In Hot Jud ...

Pot fi executata silit de doua ori pt acelasi lucru. In Hot Jud mi a fost anulată somatia si executarea nr,,,. Si întoarcerea executării silite dar nu si debitul
Cel mai recent răspuns: RaluNiko , utilizator 17:17, 19 Octombrie 2020
Si întoarcerea executării silite dar nu si debitul

ce vreti sa ziceti exact ?
In astfel.de cazuri se merge cu actele si cu hotărârea instantei la avocat.
Avocatul va poate lamuri daca analizeaza actele.
Fara a studia actele avute nu aveti cum sa primiti un raspuns pertinent.
Nu am avut avocat. M am reprezentat singura

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

In astfel.de cazuri se merge cu actele si cu hotărârea instantei la avocat.
Avocatul va poate lamuri daca analizeaza actele.

Respinge capătul de cerere avand ca obiect întoarcerea executarii silite , ca neintemeiat. Asta a fost sentinta. Dar de suma de care am fost data in judecata nu scrie nimic, si acum cei de la primărie cu care am avut procesul mi au zis ca ma executa pt aceeasi suma. Credeam ca se prescrie

gi-jane2 a scris:

Si întoarcerea executării silite dar nu si debitul

ce vreti sa ziceti exact ?

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare Yony7979 Yony7979 Buna ziua, am avut un leasing in 2008 si mia venit anul trecut in septembrie sa ma execute,am facut contestatie la executare, ieri am avut termen a ramas in ... (vezi toată discuția)
Anaf intoarcere executare silita turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un proces castigat cu anaf la fond pentru intoarcerea executarii silite, iar ca intampinare anaf au invocat art 218 din legea fiscala ca ... (vezi toată discuția)
Poprire cont eos ksi oanaelena08 oanaelena08 La inceputul anului acesta, 2017, m-am trezit ca primesc sms de la banca unde am avut cont de salariu deschis, cum ca mi s-a pus poprire de catre un birou de ... (vezi toată discuția)