Buna ziua, am avut un leasing in 2008 si mia venit anul trecut in septembrie sa ma execute,am facut contestatie la executare, ieri am avut termen a ramas in pronuntare, ei din septembrie imi tot trag din salar aproximativ 750/800 lei pe luna,am platit onorariul 30 mil, taxa de timbru 1000 lei, avocatul la inceput a spus ca cerem toate aceste cheltuieli, acuma avocatul spune ca nu a bagat cheltuieli de judecata ca na cum ii executam noi pe ei fiind o firma de recuperare din Malta, si legat de sumele trase din salar a spus ca trebuie alt proces pt intoarcere executare silita, va rog frumos cateva informatii, sunt bani multi pt mine inseamna enorm de mult, eu masina am predato in decembrie 2008 stare f buna am platit avansuri rate 10 luni, acuma sper sa castigam dar totusi vreau banii pe cheltuieli de judecata inapoi si banii trasi din salar.
Nu mia dat chitanta poate din cauza ca deocamdata iam dat 20 de mil si mai trebuie sa ii dau 10, noi ne si cunoastem,a ramas sa se depuna concluzii scrise pronuntarea pe 13 martie, acuma nu mai poate cere intoarcerea executarii silite??
Recuperare suma propita
acn
Buna ziua !
Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)