avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate catali123456

Activitate catali123456

Pot contesta o AG daca nu sunt membru al asociatiei, ci doar coproprietar?
Probleme cu plosnite

Avem o familie in bloc, probabil cu diverse probleme, domnul a strans de pe strada si de la gunoi tot felul de lucruri si de cateva luni s-a procopsit cu plosnite. Care au ajuns si la apartamente vecine. presedintele e la munca in franta, iar cei din comitet nu prea se baga. au loc fel si fel de discutii, iar presedintele sustine ca nu e nimic de facut, ca institutiile nu se baga, singura solutie fiind instanta. s-a confruntat cineva cu astfel de probleme? chiar nu exista nicio institutie care sa poata face ceva? nu ma refer la amenzi, ca a tot primit, dar degeaba. multumesc
Anul acesta nu am votat fondul de reparatii, intrucat am votat montarea de cititoare de la distanta. Presedintele a plecat la munca in strainatate, nu e nimeni in locul lui, asa ca nu se mai monteaza nimic. In schimb, ni s-a bagat fond de reparatii. O pot face fara votul proprietarilor?
Fondul de reparatii e obligatoriu, chiar daca nu e votat in AG?
In Asociatie sunt multe nereguli, o sa reclam la primarie, dar am indoieli ca vor face ceva. Prin urmare, intentionez sa ma duc in instanta si n-as dori sa mi se respinga dosarul din cauza ca nu sunt in asociatie
Sotia mea detine 2/3 din apartament si eu restul. Initial s-a inscris ea in asociatie, dar n-are nervi nici macar sa participe la AG. Am decis sa iasa ea si sa intru eu, dar presedintele a refuzat, pe motiv ca eu am o cota mai mica din apartament. exista vreo astfel de prevedere in lege?
Inscrierea in asociatie depinde de cota parte din apartament?
stiu, noi avem totusi, si e cenzorul, ma intrebam cat de legal e, mai ales ca se uita pentru orice nimicuri pe camere.
Cenzorul, daca e membru al Asociatiei de proprietari, poate fi numit responsabil GDPR?
Presedinta a pus un video cu mine in scara blocului pe grupul de whatsapp. E legal?