avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate bebe60robert

Activitate bebe60robert

buna ziua,
sunt nascut in anul 1960. am depus dosarul de pensionare ptr. limita de varsta cu reducere gr. II in 30.01.2020. casa de pensii nu mi-a luat in calcul decat 11 ani din cei 20 de ani gr. II, am depus contestatie la tribunal , am obtinut decizie favorabila pe fond, astept sa vad daca face recurs casa de pensii, dar dureaza foarte mult. eu pot sa depun si dosarul de pensie partial anticipata. intrebarea este: daca eu depun solicitarea si se emite decizia de pensie partial anticipata , mai poate continua procesul pentru pensie normala? as vrea sa stiu deoarece daca la curtea de apel obtin favorabil atunci eu pot sa obtin pensia normala din data de 31.01.2020.
multumesc ptr. raspuns
buna ziua,
am depus dosarul de pensionare ptr. limita de varsta cu reducere gr. II in 30.01.2020. casa de pensii nu mi-a luat in calcul decat 11 ani din cei 20 de ani gr. II, am depus contestatie la tribunal , am obtinut decizie favorabila pe fond, astept sa vad daca face recurs casa de pensii, dar dureaza foarte mult. eu pot sa depun si dosarul de pensie partial anticipata. intrebarea este: daca eu depun solicitarea si se emite decizia de pensie partial anticipata , mai poate continua procesul pentru pensie normala? as vrea sa stiu deoarece daca la curtea de apel obtin favorabil atunci eu pot sa obtin pensia normala din data de 31.01.2020.
multumesc ptr. raspuns