avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua, am depus dosarul de pensionare ptr. limita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua, am depus dosarul de pensionare ptr. limita de varsta ...

buna ziua,
am depus dosarul de pensionare ptr. limita de varsta cu reducere gr. II in 30.01.2020. casa de pensii nu mi-a luat in calcul decat 11 ani din cei 20 de ani gr. II, am depus contestatie la tribunal , am obtinut decizie favorabila pe fond, astept sa vad daca face recurs casa de pensii, dar dureaza foarte mult. eu pot sa depun si dosarul de pensie partial anticipata. intrebarea este: daca eu depun solicitarea si se emite decizia de pensie partial anticipata , mai poate continua procesul pentru pensie normala? as vrea sa stiu deoarece daca la curtea de apel obtin favorabil atunci eu pot sa obtin pensia normala din data de 31.01.2020.
multumesc ptr. raspuns

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt nascut in anul 1960. am depus dosarul de pensionare ... bebe60robert bebe60robert buna ziua, sunt nascut in anul 1960. am depus dosarul de pensionare ptr. limita de varsta cu reducere gr. II in 30.01.2020. casa de pensii nu mi-a luat in ... (vezi toată discuția)
M-am judecat potrivit legii nr. 19/2000 iar casa de pensii a emis o decizie potrivit legii nr. 263/2010 mkolecha mkolecha sunt de sex F,pe data de 23.11.2010 la inplinirea virstei de 50 de ani am depus cerere de pesionare pentru limita de virsta conform lg 19/2000,am unstagiu de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie luciapopp luciapopp Buna ziua, Apelez iar la bunavointa dumneavoastra si va rog mult sa ma sfatuiti ce am de facut in urmatoarea situatie: -in luna martie 2011, am depus dosarul ... (vezi toată discuția)