Va dau acest raspuns sub rezerva faptului ca nu am citit in intregime actiunea, motivele de recurs si cele doua hotarari judecatoresti.
Curtea de Apel v-a admis recursul
in parte, adica
nu a admis urmatoarele:
sa anulati decizia de pensionare nr 9344/03.2010emisa de intimata ,si sa obligati cjp sa emita o noua decizie de pensionare
(...)
pensia pentru limita de virsta safie stabilita cu data 23.11.2010 cind am depus dosarul de pensionare si cind ideplineam coditiile de pensionare prevazute de art 41(1)din legea 19/2000.Totodata intimata sa fie obligata la plata retroactiva a drepturilor banesti cuvenite cu titlu de pensie.
Acesta este motivul pentru care casa de pensii a emis decizie conform Legii nr. 263/2010. Curtea de Apel nu a admis ceea ce era esential, adica acordarea pensiei pentru limita de varsta retroactiv, cu data de 23.11.2010. Atunci era in vigoare Legea nr. 19/2000, iar Curtea tocmai asta trebuia sa aiba in vedere.
Eu nici macar nu inteleg ce a avut in vedere Curtea de Apel atunci cand a ignorat tocmai cel mai important motiv de recurs. Decizia Curtii, asa cum este, nu va este cu nimic utila.