avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate mario555

Activitate mario555

Buna ziua,

Va rog foarte urgent daca e posibil,
Revin cu o intrebare la domniile voastre - D-na Romascanu si D-na Simonette12 si de asemenea oricine altcineva ne poate ajuta cu un raspuns,

Nepotul meu a finalizat primul master - si deoarece nu a reusit sa gaseasca un loc de munca s-a inscris la al 2-lea master tot la zi.
Ar urma sa implineasca 26 de ani peste un an.
Recent a primit somatie de sistare a pensiei in care cel care plateste pensia cere din nou incetarea pensiei alimentare pe motiv ca si-a terminat studiile. As vrea sa stim ce trebuie facut pentru ca copilul sa poata primi drepturile ce i se cuvin – adica pensia alimentara pe perioada celui de al doilea masterat. Cum trebuie abordata situatia deoarece s-a cerut prin citatie (proces) sistarea pensiei acum intre cele 2 perioade de studii.

Cum ar trebui procedat in momentul cand va avea dovada admiterii - pentru a primi in continuare pensia alimentara pe durata celui de al doilea masterat pana la implinirea varstei de 26 de ani conform legii?

Multumesc foarte mult

Pentru D-na Simonette 12:
Multumesc foarte mult pentru raspuns!
Toata stima si multa sanatate va doresc!
Multumesc pentru raspuns,
As vrea sa stiu - va rog - cum trebuie procedat pana cand va avea dovada admiterii deoarece a fost citat la proces acum?

ma puteti ajuta va rog

Cu stima,
Buna ziua,

Nepotul meu are 22 de ani si anul acesta termina facultatea 3 ani la zi. A primit pensie alimentara conform legii pe perioda facultatii. Intentia este de continua cu un master de 2 ani de zile. Recent a primit somatie de sistare a pensiei in care cel care plateste pensia cere incetarea pensiei alimentare pe motiv ca si-a terminat studiile. As vrea sa stim ce trebuie facut pentru ca copilul sa poata primi drepturile ce i se cuvin – adica pensia alimentara pe perioada masteratului. Cum trebuie abordata situatia deoarece s-a cerut prin citatie (proces) sistarea pensiei acum intre cele 2 perioade de studii. Se poate cere o amanare sau cum trebuie procedat pentru a primi in continuare pensia alimentara?

Va multumesc

Cu stima