avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate T. Razvan

Activitate T. Razvan

Riscuri la hârtii in ce sens ? Actul de adjudecare este emis și documentația depusă pentru intabularea definitiva ( inițial a fost intabulat provizoriu ) pe numele adjudecatarului.

trandafir2 a scris:

Riscuri la hartii, sa nu fie ce trebuie. Altfel, nu ar trebui sa fie riscuri. Este o executare silita.

Buna ziua, am o nelămurire legata de punerea în posesie a adjudecatarului uni imobil executat silit.

Imobilul este nelocuit de peste 5 ani , fostul proprietar nu deține nimic în imobil și nu se opune intrării în imobil, in prezent fiind plecat din tara. ( A fost contactat )

Ce riscuri sunt ( penale sau de altă natură ) daca se intra in imobil prin forțarea ușii ? Cunosc procedura executor + forte de ordine.
Doar creditorul/creditorii si debitorul/ debitorii primesc publicatia de vanzare, ceilalti participanti la licitatie nu primesc decat extrasul de pe publicatie- in care se relateaza datele despre imobil.

Acesta a fost răspunsul primit, poate acum înțelegeți situația...
Am precizat "un posibil cumpărător" deci licitația nu a avut loc.

Publicația de vânzare este publică și prezentată persoanelor interesate,
Va mulțumesc pentru răspuns, exista o bază legală în acest sens ? Mă refer la refuzul prezentării Publicației de vânzare. Și ce ar putea ascunde pentru un posibil cumpărător (adjudecatar)
Buna ziua, mă confrunt cu următoarea situație : refuzul in mod repetat din partea unui BEJ de a prezenta Publicația de vânzare a unui imobil executat silit , fiind prezentat doar un Extras din Publicația de vânzare. Ce mă sfătuiți ?