avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am o nelămurire legata de punerea în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am o nelămurire legata de punerea în posesie a adjudecatarului ...

Buna ziua, am o nelămurire legata de punerea în posesie a adjudecatarului uni imobil executat silit.

Imobilul este nelocuit de peste 5 ani , fostul proprietar nu deține nimic în imobil și nu se opune intrării în imobil, in prezent fiind plecat din tara. ( A fost contactat )

Ce riscuri sunt ( penale sau de altă natură ) daca se intra in imobil prin forțarea ușii ? Cunosc procedura executor + forte de ordine.
Cel mai recent răspuns: T. Razvan , utilizator 09:09, 2 Octombrie 2021
Riscuri la hartii, sa nu fie ce trebuie. Altfel, nu ar trebui sa fie riscuri. Este o executare silita.
Riscuri la hârtii in ce sens ? Actul de adjudecare este emis și documentația depusă pentru intabularea definitiva ( inițial a fost intabulat provizoriu ) pe numele adjudecatarului.

trandafir2 a scris:

Riscuri la hartii, sa nu fie ce trebuie. Altfel, nu ar trebui sa fie riscuri. Este o executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare imobil executat goodspirit goodspirit Buna ziua. Urmeaza sa particip la o licitatie a unui Imobil exectat de banca. In cazul in care eu castig licitatia, cum intru in posesia imobililui? ... (vezi toată discuția)
Licitatia unui imobil alirvag alirvag as dori sa stiu daca dupa o licitatie se cumpara imobilul cine l-a cumparat poate avea contract de vanzare cumparare pe el? as dori sa stiu daca se poate face ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit 17Cristian73 17Cristian73 Buna ziua Dupa adjudecarea uni apartament executat silit, cum se face punerea in posesie daca fostul proprietar nu este de gasit (plecat din tara). Se sparge ... (vezi toată discuția)