avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanalex0510

Activitate bogdanalex0510

Multumesc.
Pentru a fi pregatit pentru orice eventualitate, pot solicita actualilor proprietari declaratii cu martori sau dovezi de ingrijire+inmormantare, care sa anuleze din start (sau sa fie utile in instanta pentru) orice actiune de rezolutiune?
Sper ca intelegeti ca nu vreau sa am emotii.
Multumesc pentru raspuns.
Notarul a semnalat acest risc, as vrea sa inteleg ce fel de dovezi vor fi necesare in aceasta situatie (deloc probabila, daca e sa ii citez pe actualii proprietari).
Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un teren dobandit de actualii proprietari printr-un contract de vanzare cumparare cu obligatie de intretinere a unei matusi. Matusa, dupa mai multi ani de ingrijire, a decedat, proprietarii au semnalat decesul catre notar prin certificat de deces, iar acum nu mai apare nicio sarcina in CF.

Intrebarea mea este: exista pentru mine vreun risc, in calitate de viitor proprietar, sa fie atacat in actiune contractul de vanzare cumparare pe baza neindeplinirii obligatiei de intretinere, de catre o alta ruda a matusii decedate? In alte cuvinte, poate veni acum cineva sa pretinda ca matusa nu a fost ingrijita corespunzator si sa solicite rezolutiunea contractului?

Multumesc