avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Activitate sevastia

Activitate sevastia

Răspuns la discuția Administrator cu practici abuzive
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


vali m a scris:

ca administrator, este ca numai cine are ceva de ascuns va refuza sa monteze un astfel de contor



Da, am de ascuns, de apărat, o sănătate pe care n-o vreau şubrezită de unde electromagnetice cumulative, mai ales că legea nu-mi impune acest lucru.

În plus, nu toţi ne-am născut cu spinarea plecată şi cuşma-n mână, buni executanţi ai ordinelor unor administratori plăcut-momiţi, probabil, de nişte comisioane frumuşele încheiate cu firmele de apometre cu emiteri.

Există pe piaţă apometre mult mai performante, dar acelea-s indezirabile, pare-se, neexistând un comerţ-negru pentru a ni le dicta.

În casa-mi, vreau să fiu decident, nu subordonatul cererilor abuzive ale unora sau altora.
Răspuns la discuția Administrator cu practici abuzive
Mulţumesc! Mă ajută să ştiu.
Răspuns la discuția Administrator cu practici abuzive
Vă mulţumesc! Blocându-mi citirea apometrelor atâtea luni, nepreluându-mi-le, tactica ilicită este de a-mi însuma restanţe, lucru care mă derajează până peste limita suportabilităţii fireşti. Acesta este şi motivul pentru care mi-aş dori să fac mai multe demersuri spre a da în vileag constrângerile la care recurge pentru a mă determina să-mi achiziţionez contoarele cu emiteri. Bineînţeles, nu-s singura-n această situaţie, vecinii fiind supuşi aceluiaşi şantaj.

În continuare v-aş întreba, are acest drept de-a nu ne lua citirea apometrelor? Mulţumesc!
În urma refuzului de a-mi introduce-n apartament surse suplimentare de radiaţii electromagnetice, prin apometrele cu unde radio impuse de asociaţie fără a cere acordul proprietarilor, administratorul refuză să-mi mai preia citirea aparatelor clasice. Are vreo lege de partea lui care să-i faciliteze această practică pe care eu o resimt abuzivă, aproape mafiotă, de intimidare? Mulţumesc!