avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela_Nc

Activitate Daniela_Nc

PV de constatare a fost pe numarul apartamentului, nu avea nici semnatura persoanei si nici stampila ci doar in antet al firmei de gaze.Nu era indicator nici o lege in document , sau nr contract cu Administratia de bloc , nici mentiuni nu continea ,ca sa contest cele scrise, a refuzat sa imi scrie suma pretinsa (pretinsa strict verbal refuzand sa noteze in document) si a zis ca emite Chitanta/factura catre Asociatie si ca mi-o va imputa la plata intretinerii.
Ptr ca a venit cu un aparat si l-a apropiat de teava ptr 3 secunde a pretins (strict verbal) Suma de 190 de lei....
Doar ca ei au impresia ca s-au intalnit cu prostul...
Buna ziua
Pentru anularea unui un proces verbal de constatare, (atentie! emis de o firma de instalatii adica SRL, ptr o instalatie de gaz si nu atentie de o institutie publica), in baza carei legi pot cere anularea lui?
ANRE mi-a raspuns ca "reglementarile in domeniul gazelor naturale emise de ANRE nu prevad incheierea unui astfel de document si nici un model al acestuia pentru consemnarea serviciului prestat de catre un operator economic, pentru constatarea defectelor la instalatiile de utilizare a gazelor naturale apartinand clientilor finali de gaze naturale (in cazul in discutie Asociatia de Proprietari)".
In baza carei legi pot contesta, ptr a cauta pe ce articol ma pot duce ptr a invoca "temeiul de drept"?
Multumesc
Daniela
Buna seara.
O clauza pe care o consider abuziva, doresc sa o contest in sensul ca solicit ca facultatea sa o modifice
In baza a ce sa o cer?Contestatie?
Nu au vrut sa negocieze contractul, asadar nu are cum sa fie doar "Solicitare"