avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate kamelush

Activitate kamelush

Răspuns la discuția vechime dosar ANL
aba812001, multumesc pt sugestii. Exact asa voi proceda, este o solutie pe care am intuit-o, dar voiam si o parere obiectiva/specializata. Numai bine.
Buna ziua,
Am nevoie de o lamurire in ceea ce priveste urmatoarea situatie. Am depus in august 2006 un dosar la primaria sectorului 6 pt atribuirea unei locuinte ANL cu chirie. De atunci se asteapta afisarea listelor cu repartitii. Unul dintre criteriile pe baza caruia se stabileste un punctaj este vechimea cererii solicitantului. M-am adresat serviciului Spatiu locativ pentru a mi se confirma ca in august acest an mi se va adauga punctajul pt 2 ani de vechime. Raspunsul a fost ca acest punctaj nu se va acorda, ca toti cei care au depus dosarele din 2006 vor primi punctajul numai pt vechimea de 1 an. Mi se pare ca este o portita pentru a se strecura dosare clandestine, plus ca se incalca regulementul intial, aprobat de consiliu primariei, care prevede urmatoarele valori:
Vechimea cererii solicitantului
1. pana la 1 an: 1 pct.
2. intre 1 si 2 an: 3 pct.
3. intre 2 si 3 ani: 6 pct.
4. intre 3 si 4 ani: 9 pct.
5. pentru fiecare an peste 4 ani: 4 pct.
Vezi site-ul [ link extern ]
Este de la sine inteles ca fiecare punct are o insemnatate uriasa in stabilirea punctajului final si a ordinii pe lisa de repartitii.
In aceste conditii vreau sa intreb ca solutii am, in ce fel pot contesta decizia absurda a comisiei care intocmeste listele, cum pot obtine punctajul corect, corespunzator vechimii dosarului meu?
Va multumesc.