Ca sa scapam de monitorizarea pe justitie din partea uniunii europene,unul din puncte e acela de a eradica coruptia la nivel de administratie locala.Asa ca trebuie sa mai induram astfel de abuzuri.
nu-mi poate da nimeni nici un raspuns?mai am doar 2 zile in care pot face contestatia.Va multumesc
BUNA SEARA. In aceasta situatie ma aflu si eu ,adica cred ca nu mi se acorda punctajul corect la vechime Avem dosarul
din 1.10.2003 si credeam ca ni se acorda 13 puncte pt.vechime,dar nu a fost asa .Pe 30.09.2008sau afisat listele la primarie si ni s-a acordat doar 9 puncte,in total 55 puncte in loc de 59.cum speram.Sunt 100 locuite si noi ne aflam pe locul 94. Nu am apucat sa ne bucuram pt. ca ni s-a spus ":lista nu e finala "suntem 15 persoane din cei 100 si 10 peste care au puncajul 55 .CE POT FACE ?SA DEPUN CONTESTATIE?De pe 15 iulie 2008 nu sa mai luat in evidenta depunere de dosare si spun ei ,ca nu avem anul intreg,dar e o persoana care la sfarsitul luni a 7 facea 5 ani si i s-a pus 13 puncte.Daca e lege pt uni ar trebui sa fie pt. toti ! Am cautat pe net si la Timis am vazut ca pers. din acelasi an ca noi 2003. a 10 au 13 puncte pana in data de 31.12 2007.In gorj e alta lege ?daca ni se acordau doar 2 puncte din cele 4si NU ne aflam la baraj.VA ROG SA-MI SPUNETI CE SA FAC?Mentionez ca avem 2 copii si stam cu chirie intr-un camin de nefamilisti.Cei de la primarie spun sa stam linistiti ca avem prioritate,dar eu nu ma cred in ei pt. ca daca nu apuc sa fac acum contestatie picam sub lista. Inca o intrebare daca facem contestatie pot face in asa fel sa ne depuncteze si sa ne punem rau cu ei?
~ final discuție ~