Sunt angajat M.I. si de 3 ani de zile, anual depun raport catre I.P.J. pentru locuinta de serviciu.Sunt mutat la cerere dintr-un judet in altul, motiv pentru care NU beneficiez de bani de chirie. La inceputul anului 2012, am depus raport in acest sens iar ulterior depunerii acestuia am avut marea sansa sa se elibereze o locuinta de serviciu. Ulterior eliberarii locuintei au mai fost inregistrate alte 17 rapoarte cu documentatia conform Ordinului Nr. 243 din 28 oct. 2011 (ultimul in domeniu, publicat in M.O. Nr. 802 din 14.11.2011. Am acumulat conf Art. 13, un numar 38,5 puncte (punctaj facut de mine in baza ordinului), si 27 puncte (punctaj facut de Comisia de Repartizare a Locuintelor din cadrul I.P.J. NT. Conform punctajului calculat de mine as fi fost pe primul loc, cu 4,5 puncte fata de urmatorul , dar la data de 22.03.2012, comisia prin depunctare, mi-a acordat 27 puncte, stabilindu-ma pe locul 4 (neluandu-mi in calcul contractele de inchiriere pe motiv ca nu erau inregistrate la Admin. Financ. Fiscala). Am deschis imediat proces in Contencios si instanta a obligat I.P.J. sa-mi ia in calcul contractele legal intocmite, (Hotarare ramasa definit si irevoc. prin neutilizarea cailor de atac de catre I.P.J.), deci am castigat cele 10 puncte. Comisia reconstituita in data de 08.10.2012, mi-a stabilit punctajul de 37 puncte, fara a-mi lua in considerare un punct la vechimea in munca pt. ca intre timp am implinit 22 ani si 0,5 puncte la vechimea raportului pt locuinta, pt. ca intre timp am implinit 3 ani vechime. Conform afirmatiilor unor membri ai comisiei a trebuit sa astept 15 zile de la comunicarea lor catre mine (17.10.2012 a fost comunicarea), pentru a se astepta contestatiile ...?!?!?!?
Am asteptat pina in data de 02.11.2012, cand s-a incheiat in sfarsit contractul de inchiriere dar ... pe o perioada de 6 luni ???; Nu am inceles de ce pe o perioada atat de scurta si am intrebat ... si mi s-a raspuns ca in data de 30.10.2012, cel care a fost anterior pe locul 1 si acum a devenit pe locul 2, cu 34 puncte, a deschis si el de aceasta data in instanta de contencios ... !??!?!?!!?
INTREBARILE SUNT :
1) Care este perioada minimă pentru care se închiriază o locuinţă de serviciu ... ??? Am nevoie de Lege, Art, lit, pct. !!! (AM OBOSIT SÃ MAI CAUT SÃ MÃ DOCUMENTEZ), vă rog să mă ajutaţi în acest sens dacă cunoaşte cineva ... pentru că Vineri 02.11.2011, am semnat contractul de închiriere şi mi s-a precizat că este doar pe şase luni încheiat !!!
2) Daca el din punct de vedere legal mai poate face această asa zisă contestaţie la instanţa de judecată ...!??!!?!?!?!, desi termenul de contestare a fost ( 15 zile stiam eu... daca altcineva stie altfel, va rog sa-mi spună), după data de 22.03.2012-data cand a avut loc comisia si a stabilit prima data punctajul conf. Ordinului 243 / 2011... au trecut 8 luni de zile, iar el nu avea ce sa conteste la vremea respectiva fiind pe primul loc ... atunci ... iar eu pe locul 4 intrucat nu mi-au luat in considerare contractele de inchiriere si am fost depunctat cu 10 puncte !??!?!?!?!?!?!?!!? Eu pot sa deschid proces impotriva I.P.J. pentru recuperarea chiriei de 180 Euro/luna pentru cele 8 luni de yile pentru care din vina si din calculele lor nu mi-a fost atribuita locuinta ... ??? Daca da, unde la care instanta ... la civil sau tot in contencios ...1?1?1?1?
3) Eu as putea fi parte (indirecta) in procesul deschis de el ??? In sensul ca as putea trimite vre-un act pe care instanta sa-l ia in considerare ??? ( Sunt sigur ca instanta nu cunoaste in procesul deschis de el ca data initiala a comisiei a fost 22.03.2012, si sunt sigur ca el s-a referit la data de 08.10.2012, cand a avut loc a doua comisie ... in baza Hotararii mele !??!!?!?!?! ( In prezent el este al doilea sub mine cu 3 puncte conf. Ordinului 243 / 2011, dar nici nu vad practic de unde ar mai putea castiga ceva ... vre-un punct), sau este doar asa ... ca sa ma \"RÂCÂIE\" pe mine ???Eu pot sa deschid proces impotriva I.P.J. pentru recuperarea chiriei de 180 Euro/luna pentru cele 8 luni de zile pentru care din vina si din calculele lor nu mi-a fost atribuita locuinta ... ??? Daca da, unde la care instanta ... la civil sau tot in contencios ...1?1?1?1?
4) Pana cand se pot face astfel de contestatii in contencios ... ???si apropo' de ce, de data aceasta I.P.J. mi-a incheiat mie contractul de inchiriere desi stia ca d-nul \"coleg\" a deschis proces ... ca sa scape de gura mea ... ??? As putea fi ulterior evacuat sau sa nu mi se mai prelungeasca contractul ???
5) Pot fi considerate toate aceste \"neglijente\" sau mai bine zis ABUZURI din partea unor Cms. Sefi ... care fac parte din vestita COMISIE de repartizare a locuintelor din cadrul I.P.J. si ce ma sfatuiti sa fac ???
Am omis să precizez un lucru ... scuze : el este OFITER LA CIRCULATIE LA JUDET - PURTATOR DE CUVANT si ... cred ca este ceva ruda cu seful comisiei ca au numele de familie la fel ...iar eu sunt agent la mun. BIC !!!
Dosarul meu 1622/103/2012 pe portalul instantelor de judecata Tribunalul Contencios ... NEAMT, iar dosarul deschis de el 5208/103/2012, acelasi Tribunal.
Va rog respectuos ca cineva in materie sa ma lamureasca si pe mine si sa ma sfatuiasca ce pot sa fac in continuare ??? Puteti lua legatura si pe adresa de Yahoo !!! Multumesc anticipat !!!
Am uitat sa mai precizez doua lucruri si anume :
El nu avea de ce sa depuna contestatie la prima comisie (22.03.2012), intrucat era pe locul intai si conform Art.13, din Ordinului Nr. 243 din 28 oct. 2011, a luat punctajul maxim calculat si de mine ... (figureaza cu o persoana "aflata in intretinere"in acest caz nu ar trebui sa aibe si o Hot. Judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila ??? Mai are dreptul acum dupa ce au trecut 8 luni de la comisie sa deschida actiune in instanta ???, intrucat comisia s-a reconstituit in baza hotararii mele ramase definitive si irevocabile ... ??? Este posibil ca Instanta de Contencios sa nu cunoasca acest fapt !?!?!?
Marcel1340@yahoo.com
Cel mai recent răspuns:
Marcel1340 , utilizator
23:44, 13 Noiembrie 2012