buna ziua....am participat recent la o licitatie pentru concesionarea unui teren loc de casa in vederea construirii unei locuinte...desi am avut oferta financiara cea mai mare,comisia pentru organizarea licitatiei a stabilit castigatoare o oferta mai mica financiar decat a mea,motivind in raspuns o formula de calcul din care reiesea ca am obtinut un punctaj mai mic decat oferta castigatoare,insa culmea uitandu-ma din nou in caietul de sarcini am constatat ca aceasta formula nu apare nicaieri,fiind o formula inventata probabil de catre comisie pentru a stabili castigatorul...as dori sa-mi spuneti daca am sanse sa contest hotararea comisiei de licitatie la instanta de contencios administrativ intrucat la momentul depunerii ofertei nu am avut cunostinta despre aceasta formula de calcul si in consecinta desi am oferit cel mai bun pret datorita necunoasterii formulei nu am castigat!
multumesc de raspuns domnule vladfesan!....astept un raspuns putin mai detaliat si de la moderatorul/moderatoarea Kyandra care este secretar UAT si probabil cunoaste mai bine problema expusa de mine:)
daca Primaria imi comunica ca impotriva hotararii comisiei de evaluare ma pot adresa Tribunalului in baza legii contenciosului administrativ,mai este obligatorie plangerea prealabila?..
Procedura prealabila este obligatorie. Intrebarea e daca raspunsul pe care l.ati primit de la primarie nu a venit ca urmare a unui act ce constituie ptocedura prealabila.
Concesionare
Cynthia14
Buna ziua, o intrebare as avea la cineva care ma poate ajuta. Primaria x organizeaza o licitatie pentru concesionarea unui teren agricol in extravilan. Poate ... (vezi toată discuția)