avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia2192

Activitate Camelia2192

Buna ziua. Am achizitionat un produs in data de 05.10.2020, o pereche de adidasi mai exact. Dupa aproximativ 2 saptamani de purtare, destul de superficiala as zice, i-am purtat de maxim 5 ori foarte putin, acestia s-au dezlipit. Am contactat vanzatorul, m-am prezentat cu ei in magazin, in data de 17.10.2020,acesta spunandu-mi ca ma v-a contacta in termen de 10 zile pentru solutionarea problemei. In data de 29.10.2020,acesta m-a sunat spunandu-mi ca produsul a fost reparat si ii pot ridica. Produsul a fost reparat partial, fiind lipita doar una dintre rupturi. Din cate am inteles, furnizorul nu a putut fi contactat, astfel reparatia s-a facut de catre vanzator, probabil la un atelier de reparatii pantofi. Nu am ridicat produsul inca defact si mentionez ca intre mine si vanzator nu s-a realizat nici un act scris de predare-primire in momentul in care am lasat cutia cu adidasii pentru a fi reparati. Am doar poza cu bonul fiscal, originalul a fost retinut de vanzator pentru a face dovada furnizorului ca ma incadrez in zilele de garantie.