avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am achizitionat un produs in data de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am achizitionat un produs in data de 05.10.2020, o ...

Buna ziua. Am achizitionat un produs in data de 05.10.2020, o pereche de adidasi mai exact. Dupa aproximativ 2 saptamani de purtare, destul de superficiala as zice, i-am purtat de maxim 5 ori foarte putin, acestia s-au dezlipit. Am contactat vanzatorul, m-am prezentat cu ei in magazin, in data de 17.10.2020,acesta spunandu-mi ca ma v-a contacta in termen de 10 zile pentru solutionarea problemei. In data de 29.10.2020,acesta m-a sunat spunandu-mi ca produsul a fost reparat si ii pot ridica. Produsul a fost reparat partial, fiind lipita doar una dintre rupturi. Din cate am inteles, furnizorul nu a putut fi contactat, astfel reparatia s-a facut de catre vanzator, probabil la un atelier de reparatii pantofi. Nu am ridicat produsul inca defact si mentionez ca intre mine si vanzator nu s-a realizat nici un act scris de predare-primire in momentul in care am lasat cutia cu adidasii pentru a fi reparati. Am doar poza cu bonul fiscal, originalul a fost retinut de vanzator pentru a face dovada furnizorului ca ma incadrez in zilele de garantie.
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
Camelia2192, utilizator

Alte discuții în legătură

Garantie la incaltaminte georgiana10 georgiana10 Buna ziua, In data de 26 nov 2013 am cumparat de la magazinul [editat] o pereche de ghete (549lei), iar dupa 2saptamani s au dezlipit si tocit pe talpa. M am ... (vezi toată discuția)
Returnare bun de consum cristina nuta cristina nuta Chiar in ziua Revelionului, nu am avut de lucru si am mers in Mall sa-mi cumpar o pereche de pantofi eleganti, pe care aveam de gand sa-i port seara. GAFA! ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului cizme dezlipite kytyna18 kytyna18 Ma poate ajuta si pe mine cineva?Am cumparat o pereche de cizme cu 500lei, dar din pacate dupa 5 zile s-au dezlipit, i-am dus inapoi si mi sa spus ca vor fi ... (vezi toată discuția)