avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului cizme dezlipite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului cizme dezlipite

Ma poate ajuta si pe mine cineva?Am cumparat o pereche de cizme cu 500lei, dar din pacate dupa 5 zile s-au dezlipit, i-am dus inapoi si mi sa spus ca vor fi trimise sa se repare.S-au reparat dar s-au dezlipit din nou,si m am dus iar la ei si angajatele de acolo mi -au spus ca ele nu pot lua o decizie ca trebuie sa vb cu sefu....ca ma vor suna...dar a trebuit sa le sun eu ca nu ma sunat nimeni,si mi s-a spus ca sau trimis din nou la reparat...ca asa au spus sefi...in plus nu mi au dat bon fiscal cnd le-am cumparat ,mi-au dat o hartiuta cu stampila lor ,data cnd le-am cumparat,pretul,si o garantie de 10 zile,(in urma aparitiei unui defect se repara;schimbarea produsului se face doar in cazul in care nu se poate efectua reparatia;Ce sa inteleg?) asa scrie pe biletel.sincer m-au duce la protectia consumatorului,ca nu mi se pare normal sa ma plimbe asa cum ai chef...sa mi se lipeasca cizmele de cate ori se dezlipesc,dar ma ajuta cei de la protectia consumatorului?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:30, 4 Ianuarie 2013
Era obligatoriu sa vi sa emita un bon fiscal si nu o " hartiuta"
Puteti face o reclamatie la OPC dar si la Finante ori la Garda Financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului alexandra carabelea alexandra carabelea buna ziua. mi-am cumparat in luna octombrie o pereche de cizme de la un magazin din Complexul Unirea. li s-a dezlipit talpa si m-am dus la magazin unde mi ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorilor - cizme dezlipite la putin timp dupa cumparare danabunea danabunea Buna ziua. Am urmatoarea problema: in 22.12.2011 am cumparat o pereche de cizme cu 115 lei. Intradevar nu sunt din piele, dar pretul nu e mic. Ieri a inceput ... (vezi toată discuția)
Garantie la incaltaminte georgiana10 georgiana10 Buna ziua, In data de 26 nov 2013 am cumparat de la magazinul [editat] o pereche de ghete (549lei), iar dupa 2saptamani s au dezlipit si tocit pe talpa. M am ... (vezi toată discuția)