avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Dragomir Dănuț

Activitate Dragomir Dănuț

Retin pentru data viitoare.

Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor din Brasov inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

Sarutmana.

Sunt de aceeasi parere si nu imi sta in fire sa renunt sau sa ma dau batut.

Ieri am incercat sa cer 4 luni de salarii compensatorii si terminarea contractului imediat.

Radpunsul a fost ca pot să-mi dau demisia la zi dar compania
nu are bani de salarii compensatorii.

Astazi voi incerca sa negociez cu ei dar am impresia ca voi avea nevoie de un consultant.

Pot apela la dumneavoastră pentru consultată, daca da la ce preț.

In caz contrar puteți sa ma direcționați catre un coleg de al dumneavoastră din Brașov la care as putea apela?

Mulțumesc anticipat.
Antoanela Geaman a scris:

Eu cred ca nu e bine sa le faceți pe plac și sa va dati demisia sau, mai rau înțelegerea partilor.nu veti beneficia nici macar de șomaj.macar, daca va dau afara aveti sansa sa intrati in șomaj și sa contestați decizia de concediere.din experienta va spun ca putin angajatori stiu sa desfacă un contract de munca legal.

In primul rand multumesc pentru raspunsul dumneavoastra prompt domnul Cornel.

La punctul 3 ati mentionat [quote][lb]cu respectarea legislatiei in vigoare.[/bl][/quote] acest lucru poate fi interpretat, ce inseamna mai exact pentru mine ca angajat. Ma puteti servi cu articolul de lege aferent?

Va multumesc anticipat.
Danut
Buna ziua.

In momentul de față ma lupt cu angajatorul meu care imi impune obiective ne realizabile si nu ia in considerare situația actuală a segmentului de piata de care raspund. Acesta mă amenință cu concedierea in cazul in care nu ating aceste targete.

Ce optiuni am la dispoziție pentru a inceta colaborarea cu aceasta companie si de a primi ajutorul in caz de concediere conform dreptului stipulat in contractul de munca.

Tin să menționez ca angajatorul face presiune pe angajații ca aceștia să își dea demisia pentru ca ei sa nu fie obligati sa închidă posturile.

Va mulțumesc anticipat pentru sfaturile pe care mi le puteți oferi.

Cu stimă.
Dănuț