avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate giani_urda

Activitate giani_urda

Răspuns la discuția Decizie de pensionare
Multumesc frumos pentru raspuns
Buna ziua.Revin la dumneavoastra cu o intrebare pentru ca sunte-ti in domeniu.Tata nu stie daca sa faca contestatie sau nu pentru ca i se pare destul de mica suma trecuta in decizie.Are colegi care au iesit inaintea lui la pensie cu ani mai putini dar cu pensie mai mare.El are 50 ani5 luni 6 zile stagiu total de cotizare din care 12ani9luni in conditii normale,24ani2luni28zile in grupa 1 de munca,12 ani stagiu aferent grupei.Va rog sa ne sfatuiti ce sa facem.Ce se intampla daca depunem contestatie?Dureaza mult pana la solutionarea dosarului?inca o precizare as vrea sa va fac:am gasit programul de calcul pensie,am introdus datele cerute dar fara sporuri si i-a dat rezultat estimativ mai mare ca in decizie.Astept un raspuns de la dumneavoastra.Multumesc anticipat
va multumesc frumos pentru raspunsuri.o seara frumoasa
nr total puncte realizate 48.32507,punct mediu anual 1,47736,indice corectie 1.07.multumesc
pe decizia de pensionare a tatalui e trecuta suma de 1169 total drepturi dar nu scrie daca e brut sau net.multumesc
Buna ziua.As vrea sa va rog sa-mi spune-ti daca din suma specificata in decizia de pensionare se opresc ceva taxe sau impozite sau e suma lunara de pensie.multumesc anticipat
Răspuns la discuția Cerere de pensionare respinsã
Va multumesc frumos.
multumesc.As vrea sa va mai rog sa-mi spune-ti cele 30 de zile pentru depunerea actelor sau contestatiei sunt valabile de la data din decizie sau de la data instiintarii prin posta?va multumesc anticipat
Dosarul a fost depus in data de 8 ianuarie anul acesta,decizia de respingere a dosarului era datata cu 13 februarie.Adeverintele pe care mama le-a depus la dosar erau din 2007,ea a iesit in ordonanta de la Fibrex Neamt in 2001.Raspunsul a fost: ca acele adeverinte nu au fost luate in consideratie deoarece lipseste temeiul legal de acordare iar grupa 2 nu s-a luat in calcul deoarece temeiul juridic de acordare este incomplet.Va rog sa-mi spune-ti ce ar trebui sa faca mama acum.Multumesc
Multumesc pentru raspuns.Dar daca depune o noua adeverinta i se ia in calcul daca i-a venit decizia de refuz si i-au trimis cartea de munca acasa?multumesc