avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate IOM15

Activitate IOM15

Bun. Deci eu aș putea schimba specializările cum doresc, în funcție de ce post este mai avantajos ?
Dacă doresc să mă angajez pe AMG,renunț definitiv la specializarea de Asistent radiologic ?
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Prin modificarea incadrarii ... din Asistent medical Radiologie in AMG

Bună ziua.
O nelămurire, dacă îmi obțin specializarea de Asistent medical Radiologie iar după o perioadă de timp doresc să mă reîntorc la specializarea de AMG, se poate și sub ce formă? Mulțumesc
Sunt de-abia anul II la postliceală și o să îmi iau toate actele la finalizarea studiilor.
Întrebarea mea era dacă pot avea 2 încadrări diferite ( AMG și asistent radiologie ) pe cartea de muncă?
Bună ziua.
Sunt elevă a Școlii Postliceală Sanitară Carol Davila, specializare Asistent Medical Generalist si am 25 de ani și nu am copiii.
Vă rog să mă ajutați cu câteva informații: cât de riscantă este specializarea de Asistent imagistic și ce analize anuale sau bianuale să fac pentru a-mi ține sub control sănătatea proprie?
După reconversie profesională mă mai pot angaja ca și asistent medical generalist poate la un cabinet de medicina a familiei ?
Mulțumesc anticipat!