avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1898 soluții astăzi
Forum Activitate klaudiu0302

Activitate klaudiu0302

Răspuns la discuția drum de servitute cedat primariei
Noi am facut un precontract de vanzare-cumparare in care ste stipulat faptul ca trebuie sa cedeze acel lot la primarie. Oare sa fac actele finale sau sa-i impun sa cedeze drumul si dupa aceea sa fac actele?
El spune ca nu ar vinde cota parte din teren pt ca are si el doua loturi care vrea sa le pastreze si daca nu vrea unul sa cedeze dupa aceea?
Acum cand a cerut certif de urbanism dupa parcelare, nu ar trebui sa-i fi cerut sa cedeze, pt ca pe schita topo lotul nr 9 apare ca drum?
Buna ziua,

As vrea sa achizitionez un lot de teren. Proprietarul detine o parcela de 4000 mp care a parcelat-o in 9 loturi (8 loturi si un lot care este drum de servitute pentru celelate loturi). el spune ca acel lot il va ceda primariei. Eu cum ma asigur de asta. Legea il obliga sau nu? Ar trebui sa il cedeze in momentul in care cere certif. de urbanism dupa parcelare? deocamdata are certif de urbanism pe tot lotul.
Eu sunt primul cumparator si va intabula cele 9 loturi in momentul in care voi cumpara eu. Pentru asta ne-a spus notarul care nevoie de la primarie de un certi de urbanism dupa parcelare pentru fiecare din cele 9 loturi