Exista doar un desen in urma caruia s-a constat vina respectivei, insotite bineinteles de semnaturile celor in cauza. Alt fel de hartie, cum ar fi vreo declaratie sau ceva asemanator, din cate stiu eu, nu exista!
Multumiri.
Buna ziua,
In luna decembrie a anului trecut am fost implicat intr-un accident rutier. Am fost lovit intr-o intersectie de catre o doamna ce ulterior a fost de acord cu faptul ca vina ii apartine in intregime (declaratie mentinuta si in fata inspectorului de la asigurari).
Toate bune si frumoase, pana acum cand juristul atelierului auto m-a contactat, aducandu-mi la cunostinta faptul ca firma de asigurari (cei de la Buc. nu de la sucursala din C-ta) nu sant de acord cu plata. Juristul ma ameninta cu deschidere de proces impotriva mea.
Acum eu ma intreb urmatoarele:
1. vina nu e a mea,
2.respectiva si-a recunoscut vina,
3. inspectorul asigurator a fost de acord cu toate datele accidentului,
4. mi-a eliberat hartia ce m-a ajutat ulterior sa-mi repar masina,
...Acum intervine firma de asigurari (sediul central Bucuresti) refuzand plata catre atelierul mecanic,
....juristul atelierului vrea sa-si recupereze banii (pe buna dreptate) dandu-ma pe mine in judecata (pe buna dreptate???)
intrebarea este....CE TREBUIE SA FAC ???
Multumiri.
Factura se ridica la peste 60 de milioane, eu am carte verde perfect valabila (asigurare Alianz-Spania), doamna in cauza asigurare UNITA.