Buna ziua,
In luna decembrie a anului trecut am fost implicat intr-un accident rutier. Am fost lovit intr-o intersectie de catre o doamna ce ulterior a fost de acord cu faptul ca vina ii apartine in intregime (declaratie mentinuta si in fata inspectorului de la asigurari).
Toate bune si frumoase, pana acum cand juristul atelierului auto m-a contactat, aducandu-mi la cunostinta faptul ca firma de asigurari (cei de la Buc. nu de la sucursala din C-ta) nu sant de acord cu plata. Juristul ma ameninta cu deschidere de proces impotriva mea.
Acum eu ma intreb urmatoarele:
1. vina nu e a mea,
2.respectiva si-a recunoscut vina,
3. inspectorul asigurator a fost de acord cu toate datele accidentului,
4. mi-a eliberat hartia ce m-a ajutat ulterior sa-mi repar masina,
...Acum intervine firma de asigurari (sediul central Bucuresti) refuzand plata catre atelierul mecanic,
....juristul atelierului vrea sa-si recupereze banii (pe buna dreptate) dandu-ma pe mine in judecata (pe buna dreptate???)
intrebarea este....CE TREBUIE SA FAC ???
Multumiri.
Factura se ridica la peste 60 de milioane, eu am carte verde perfect valabila (asigurare Alianz-Spania), doamna in cauza asigurare UNITA.
Exista doar un desen in urma caruia s-a constat vina respectivei, insotite bineinteles de semnaturile celor in cauza. Alt fel de hartie, cum ar fi vreo declaratie sau ceva asemanator, din cate stiu eu, nu exista!
Multumiri.