avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Eva Petrescu

Activitate Eva Petrescu

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Ma adresez celor care au trecut cu bine de examenul de admitere in profesie - stiti care sunt pasii urmatori (in practica, nu teoretic) pe care ii vor urma cei de la BB?
S-a validat examenul, deci ar trebui sa inceapa sa emita deciziile, nu? Aveti idee cam cand se va intampla asta? Cat dureaza formalitatile?

Macar, unde ne-au tinut pe loc 3 luni, sa recupereze acum umpic... :)
Răspuns la discuția Avocati stagiari
INCREDIBIL!!!
Si voi ziceti ca ati luat examenul de admitere in profesie, nu?!

Felicitarile mele celor care au trecut cu bine examenul (inclusiv la Bucuresti, de-acum!) si haideti, macar atunci cand formulam in mod public intrebari, sa ne constientizam noua calitate si sa facem ceva in acest sens - uneori chiar sa tacem e mai bine decat sa inlaturam orice dubiu...
Chiar nu modereaza nimeni discutia asta?
Pentru ca derapeaza stanjenitor de mult...

@proastasatului - initiativa ta, desi laudabila in esenta ei si, pe forma, prea putin sarcastica pentru gustul meu, s-a lovit deja de ancestralul munte de lene intelectuala (si nu numai) din care suntem plamaditi. Imi pare rau si iti doresc sa gasesti canalele prin care sa te auda urechile care stiu si sa inteleaga.
Da, si se pare ca nu afiseaza azi, ci poate maine sau mai degraba luni...
Deja am ajuns la capatul rabdarii...
Si ce anume i-ar impiedica sa amane cele "48 de ore" pentru depunerea contestatiilor pana luni?
Ba din contra - examenul se organizeaza conform unui regulament cadru, la nivel national. Nu e tocmai cuser sa organizezi o examinare separata - insemnand bibliografie, tematica, si mai ales subiecte noi (iar in ce-i priveste pe EI - noi costuri, care ar trebui sa vina cu aprobare de la UNBR) numai pentru Bucuresti.

Pe langa asta, eu zic ca nu e deloc cazul sa ne alarmam ca s-au pierdut lucrarile sau sa incepem sa organizam proteste specifice "forumistilor" - lucrarile sunt unde trebuie, protestele nu au cum sa aiba vreun efect asupra (acestei lipse a) celeritatii, iar motivele pentru care se intarzie cu rezultatele probabil ca nu o sa ajunga la noi prea curand.

Atitudinea asta a BB nu face decat sa ne mai aduca o data cu picioarele pe pamant ROMANESC. Din pacate.

Oricum, mult de asteptat nu mai e si macar stim cu totii cu ce fel organizare avem de-a face pe viitor.
Buna tuturor,
intervin si eu cu rugamintea de a trimite pe adresa andra7vis@yahoo.com sintezele despre care discutati.

Va multumesc mult!