avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate Vălenii de munte

Activitate Vălenii de munte

Va mulțumesc pentru ca mi ai răspuns pe înțelesul meu.
Tata ma are decât pe mine și actuala lui soție cu care este căsătorit legitim, și din ce am înțeles de la rude, ea vrea partea ei sa o dea altcuiva și nu as vrea sa împart aceiasi curte cu persoana respectiva.
Dacă tata avea certificat de moștenitor și nu de proprietar în afara de mine și de soția lui mai este nevoie de alte rude cand deschidem succesiunea?
Va mulțumesc pentru răspuns, dar refuza pe cale amiabila și daia întreb sa vad ce opțiuni as avea, pentru ca nu as vrea sa locuim în aceiași curte
Bună seara! Urmează sa fac succesiunea după tatăl meu (tatăl are casa de la părinți lui moștenită) el era însurat legal cu o femeie și am înțeles ca avem dreptul amândoi, eu puțin mai mult ca ea. Întrebarea mea e exista vreo lege care sa vina în ajutorul meu sa i cumpăr și partea ei dacă eu fac dovada ca am cu ce? Ea nu își permite și vrea sa lase mai departe altcuiva cu care eu personal nu sunt în relații bune. Și dacă se poate da mai departe dacă casa nu are acte decât certificatul de moștenitor al terenului pe care este casa?