Buna ziua.
Am si eu o mica-mare problema. Sotul meu este plecat pentru moment in Germania. Intruna din zilele lunii iunie, dupa ce sotul meu a plecat in Germania, am primit un telefon ..dupa NR PRIVAT...mi s a dat un alt nr la care sa sun 0213055476 ...mi s a spus ca sotul meu are o datori de 4000 lei ...deoarece a facut un credit de 3100 lei in anul 2006...mi s a mai spus k mi s a trimis o instiintare acasa..doar ca nu am primit nimic...Am sunat la acel nr si mi s a k daca nu platim acea suma, il vor da in judecata pe sotul meu...L am sunat, pentru k nu stiam despre ce era vorba, mi a spus ca el nu a facut nici un credit si sa nu platesc nimic...Binen ca am primit in continuare msg si telefoane de la acea firma de recuperatori...Au spus si ca pe adeverinta de salariat a sotului, care, se presupune k atunci ar fi fost agent comercial (meserie pe care sotul meu nu a avut o niciodata) , este semnatura sotului...A fost sunat si fratele lui, am fost sunata si eu si au fost sunati si ai mei, pentru ca au vrut sa ma ajute, pt k nu mai intelegeam nimic...La un moment dat, acu 2 sau 3 saptamani, l au sunat pe fratele sotului meu si vrand sa para amabili, i au spus ca daca va plati 1000 lei nu l vor da in judecata, sa si ajute fratele. Binenteles ca nu a facut asta.