avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca1091

Activitate Bianca1091

Va mulțumesc mult pt răspunsuri! Mai am doar o nelămurire. In legătură cu impartirea CCC între cei doi părinți, ați spus "se poate decide în momentul depunerii primului dosar de indemnizație". Neapărat trebuie luata decizia de impartire a concediului atunci la început? Sau ne putem hotări și pe parcurs: adică în timp ce mama e in ccc, la un moment dat sa se hotărască tatăl să intre el și mama sa se întoarcă la lucru?
Se va naste in februarie 2021. Nu stiu sa va zic data exacta, in jurul datei de 19 februarie.
Buna ziua! Am o intrebare referitoare la concediu de crestere a copilului si contractul de munca pe perioada determinata. Daca contractul de munca al tatalui copilului e pana in data de 17 decembrie 2021 si el ar dori sa intre in concediu de crestere a copilului in noiembrie 2021, cand i se va suspenda contractul de munca?Va putea beneficia de indemnizatie si dupa suspendarea contractului și inclusiv după data de încheiere a perioadei determinate (17 dec 2021)? De asemenea, se poate imparti concediul de crestere a copilului intre cei doi parinti (ex. eu imi iau un an CCC si sotul urmatorul an)?. Daca se poate imparti, in ce moment ar trebui sa decidem acest lucru? Cand depun eu dosarul initial pentru indemnizatie CCC? Sau cand intra sotul in CCC si eu ma intorc la lucru? Mulțumesc anticipat pentru raspuns!