Însă până ajungem în instanta, este legal ca el sa îmi i a cu forța bebelușul de langa mine? Nu știu cum sa ii explic mai pe înțelesul lui situația în asa măsură încă sa nu ma trezesc după un timp ca ma va acuza ca nu am fost de acord sa își vadă copilul.
Exista o lege prin care sa ii demonstrez ca atâta timp cât este bebelus și depinde din orice punct de vedere de mine, nu îl poate vedea decât în prezenta mea?
Dacă ai păstrat și cutia coletului în care ai primit comanda ar fii bine. Cel mai ok ar fii sa faci returul produsului pana nu se duc cele 14 zile în care ai dreptul la retur și la secțiune "Motivul returului" poți trece produs livrat eronat și colet deteriorat.
Am un bebelus de 10 luni, iar tatăl copilului cu care nu mai sunt de cand avea copilul 8 luni îmi cere sa ii dau bebelușul pentru câteva zile la el acasă în condițiile în care el locuiește la 80 de km distanta de domiciliul meu și al fetei. Nu i am interzis niciodată sa nu o vada, doar ca vizitele sa nu fie acasă la noi, sa fie intr un loc de joaca sau la plimbare, etc. Are dreptul sa îmi i a copilul state zile în condițiile în care bebelușul este atașat și dependent 100% de mine? Ma amentita ca o sa rezolve în instanta luindu mi copilul. Va rog sa ma ajutați cu un sfat, cum ar trebuii sa procedez. Mulțumesc!