avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate yana22

Activitate yana22

Răspuns la discuția intrebare
am cumpara un produs intr-o zi si nu am cerut bon de casa iar peste cateva zile l-am trimis pe sotul meu sa ia acelasi produs si l-a luat cu bon de casa de data asta iar pe bon era pretul mai mic decat dadusem eu cu cateva zile inainte.banuiesc ca asa procedeaza ca altfel nu-mi explic de ce a doua oara produsul avea un pret mai mic decat il luasem eu.ma gandeam sa ma informez despre ce fapta penala este vorba iar data viitoare daca mi se mai intampla sa imformez si vanzatorul cum se numeste si cum se pedepseste aceasta fapta.va multumesc
nu ,iti vinde produsul cu un pret mai mare decat este el defapt fara bon de casa iar bonul il bate cand iese clientul din magazin si diferenta de bani si-o insuseste de ex un produs are pretul 5 ron el ti-l vinde cu 9 ron nu-ti da bon de casa iar dupa ce pleci din magazin il bate in casa de marcat la pretul lui adevarat restul de 4 ron si-i baga in buzunar
da este inregistrat cu un pret mai mic decat il da respectivul gestionar
Discuție intrebare
cand un gestionar iti vinde un produs cu un pret mai mare(1,2 roni) decat il are in casa de marcat,fara bon de casa ,la ce fapta penala se incadreaza si cum se pedepseste?in cazul in care depun plangere la garda financiara cum va fi pedepsita persoana in cauza?va multumesc.