avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrebare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrebare

cand un gestionar iti vinde un produs cu un pret mai mare(1,2 roni) decat il are in casa de marcat,fara bon de casa ,la ce fapta penala se incadreaza si cum se pedepseste?in cazul in care depun plangere la garda financiara cum va fi pedepsita persoana in cauza?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 11:12, 5 August 2008
yana22 a scris:

cand un gestionar iti vinde un produs cu un pret mai mare(1,2 roni) decat il are in casa de marcat,[u]fara bon de casa ,

Este inregistrat produsul vandut in casa de marcat? DA sau NU?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 August 2008
ContSters42967, utilizator
da este inregistrat cu un pret mai mic decat il da respectivul gestionar
A dat bon fiscal cand a vandut produsul?
nu ,iti vinde produsul cu un pret mai mare decat este el defapt fara bon de casa iar bonul il bate cand iese clientul din magazin si diferenta de bani si-o insuseste de ex un produs are pretul 5 ron el ti-l vinde cu 9 ron nu-ti da bon de casa iar dupa ce pleci din magazin il bate in casa de marcat la pretul lui adevarat restul de 4 ron si-i baga in buzunar
yana22 a scris:

nu ,iti vinde produsul cu un pret mai mare decat este el defapt fara bon de casa iar bonul il bate cand iese clientul din magazin si diferenta de bani si-o insuseste de ex un produs are pretul 5 ron el ti-l vinde cu 9 ron nu-ti da bon de casa iar dupa ce pleci din magazin il bate in casa de marcat la pretul lui adevarat restul de 4 ron si-i baga in buzunar

De unde stii ca procedeaza asa?

Alte discuții în legătură

Bon fiscal gmona gmona Buna ziua, S-a emis bon fiscal pe suma de 5lei pentru un produs din stoc. Problema este ca acest produs il am la pret cu amanuntul la valoarea de 4.269lei. ... (vezi toată discuția)
Probleme punct de lucru denisa2011 denisa2011 buna ziua in ianuarie ma deschis un magazin de prezentare a produselor de instalatie, la deschiderea punctului de lucru am introdus: lucrari de instalatii ... (vezi toată discuția)
Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)