Buna ziua! Duminca trecuta tatal meu a fost batut de 2 frati . Toata treaba a inceput de la faptul ca la noi in sat , unde avem locul de pământ unde am pus grâul , agresorii au intrat pe loc si au făcut drum cu tractorul distrugand grâul . Au zis de mult ca o sa faca treaba asta dar n-am crezut ca sunt in stare de asa ceva . Intamplarea face ca tatal meu sa se intalneasca cu unul dintre ei și să-l intrebe daca e frumos ce a făcut , dupa care i-a zis ca se duce la politie . Acesta se urcase pe bicicleta , intre timp ajunsese si fratele baiatului , si fara să-i vadă , s-au furisat pe la spatele lui , i-au dat cu parul după cap , moment in care a cazut jos si au inceput sa-l bată , unul dintre ei a avut ceva pumnal de fier pe mâna , i-au spart arcada , i-au dat cu picioarele in gura si i-au rupt 4 dinti , nasul fracturat grav , intr-un cuvânt , l-au nenorocit ; are 16 cusături. Pe langa asta , l-au amenintat si pe fratele tatalui meu , “ca el urmeaza sa fie bagat in scaun cu rotile”. Exista 3 martori , fratele meu care este minor si un prieten de-al lui si unchiul meu. Ei au dat deja declaratiile si ieri am fost la sectie sa depuna si tatal meu . Acolo era un politist care tot insista ca tatal meu sa presteze o suma de bani sa le ceara agresorilor. A aparut si stire in ziar , iar politistii au incadrat unul dintre agresori la violente si deranjarea linistii publice . Dupa de am vorbit cu un prieten care urmeaza sa devina procuror , a zis ca el ar incadra asta la tentativa de omor . Avem poze cu tatal meu de la momentul intamplarii si dupa ce a ajuns acasa de la spital . Pe certificatul medico-legal are 13-15 zile . Noi dorim despagubiri , mai ales pentru repararea danturii pentru ca nu poate manca ; doar supe . Dar si sa fie inchisi pentru ce au facut . Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi , indrumări ?
E posibil sa scape fara sa faca inchisoare ? Ei au mai intrat peste cineva in casa si l-au batut si n-au patit nimic .