avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Activitate Florina Andreea

Activitate Florina Andreea

Răspuns la discuția Colet pierdut cu EMS Posta Romana
Ooo, imi pare rau, ti-am scris ca am si eu un plic trimis din romania in tunisia cu acte si cand introduc codul de urmarire imi zice ca a iesit din țară din 22 . Sunt foarte supărată ca am intrebat si la ambasada si mi-au recomandat sa lucrez cu ei ca cica ei lucreaza cu ems sa trimita si nu li s-a pierdut niciodată. Si am mai primit si eu colete tot cu ems si a fost ok si acuma stau asa cu frică, ma gandesc ca daca luna asta martie nu ajunge s-a pierdut
Răspuns la discuția Colet pierdut cu EMS Posta Romana
Buna a ajuns coletul ems pana la urma?
Imi puteti spune va rog ce ar trebui sa cuprinda declaratia.
Buna ziua, am nascut doi copii in tunisia, ambii au certificate de nastere tunisiene, vreau sa fac inregistrarea lor la ambasada, problema este ca, conform legislatiei tunisiene la numele tatalui se trece prenumele tatalui fiul lui...prenumele bunicului fiul lui...prenumele strabunicului si apoi numele de familie. Am incercat sa schimb sa puna pe certificat doar numele si prenumele tatalui copilului, dar m-au refuzat spunand ca asa ii obliga legislatia. Pe certificatul de casatorie sau pasaport sotul are trecute doar numele si prenumele lui. Ce as putea face sa nu fie probleme la inregistrare, se poate da o declaratie notariala sau ceva? De mentionat ca pe site-ul ambasadei scrie ca certificatele trebuie apostilate lucru ce am inteles ca face obligatorie acceptarea documentului in statele semnatare ale conventie