avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, am nascut doi copii in tunisia, ambii au ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, am nascut doi copii in tunisia, ambii au certificate ...

Buna ziua, am nascut doi copii in tunisia, ambii au certificate de nastere tunisiene, vreau sa fac inregistrarea lor la ambasada, problema este ca, conform legislatiei tunisiene la numele tatalui se trece prenumele tatalui fiul lui...prenumele bunicului fiul lui...prenumele strabunicului si apoi numele de familie. Am incercat sa schimb sa puna pe certificat doar numele si prenumele tatalui copilului, dar m-au refuzat spunand ca asa ii obliga legislatia. Pe certificatul de casatorie sau pasaport sotul are trecute doar numele si prenumele lui. Ce as putea face sa nu fie probleme la inregistrare, se poate da o declaratie notariala sau ceva? De mentionat ca pe site-ul ambasadei scrie ca certificatele trebuie apostilate lucru ce am inteles ca face obligatorie acceptarea documentului in statele semnatare ale conventie
Imi puteti spune va rog ce ar trebui sa cuprinda declaratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare magda_alexandrescu magda_alexandrescu Buna seara, vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, spuneti mi va rog pasii supralegalizarii pentru ca actele lui sa fie recunoscute in Romania. Din ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie strain recunoscut in romania anymor anymor Buna seara! Stie cineva ce acte trebuie depuse la Oficiul de stare civila pt a se elibera un certificat de casatorie aici in Romania daca, casatoria a avut ... (vezi toată discuția)