Voiam ca in fiecare vara sa merg in niste tabere scolare de dezvoltare personala in afara tarii (de care stia) si trebuia ca anul trecut sa imi fi vizitat niste rude din afara tarii.
Deci exista o posibilitate sa nu mai fiu obligat sa ma vad cu ea? A avut un rol foarte traumatizant in viata mea si nu imi face bine sa o vad, ma agita, nu pot dormi noaptea.( am avut parte de batai rele si am luat parte la lucuri care m-au afectat foarte mult de-a lungul copilariei).
Bună ziua! Am 15 ani, parintii mei sunt divortati de aproximativ 3 ani, locuiesc cu tatal meu.
Mama a plecat in alt oras fara sa ii pese sau sa se intereseze de copii si nu mi-a trimis niciun fel de ajutor material sau emotional in aceasta perioada. Dupa 3 ani vrea sa imi terorizeze din nou viata cand si-a dat seama ca distractia nu tine loc de familie si ca a ramas rara bani dupa ce si-a facut mai multe operatii estetice, dar nici eu nici tatal meu nu mai vrem sa o vedem. Ma ameninta ca o sa vina peste mine la scoala sa ma faca de ras si ca ma urmareste, cred ca in scopul de a mai primi ajutor material de la tatal meu, pentru ca anii in care a avut bani si relatii cu diferiti indivizi nu m-a cautat vreodata.
Exista vreo metoda de a-mi scoate mama din drepturi? Nu pot sa ies din tara, nu pot sa fac nimic fara acordul ei. Vazusem ca in alte tari de la 16 ani iti poti scoate un parinte din drepturi.