Nu stiu daca am fost actionata in judecata sau nu, ma intrebam doar care este procedura, in sensul etapelor pe care firmele de recuperare le parcurg. As dori sa va mai intreb daca se poate vorbi de prescrierea datoriei, in conditiile in care de la data ultimei plati catre BCr si pana in prezent nu am primit nicio instiintare de plata, niciun document care sa-mi aduca la cunostinta situatia de plata???? Va multumesc pentru raspuns si va urez mult succes in tot ce intreprindeti.
Situatia mea este urmatoarea: in noiembrie 2004 mi-am luat un calculator in rate pe 5 ani cu credit de la BCR. Am platit ratele pana in iulie 2005, dupa care, datorita unor imprejurari nefericite, nu am mai putut achita. In 2007 m-am casatorit si mi-am schimbat domiciliul. De curand am primit SMS de la KSI sa-i contactez pe un nr de telefon si am fost sunata pe mobil de 2 ori, insa le-am spus ca au gresit si ca nu sunt persoana pe care o cauta. Precizez ca de cand am incetat sa platesc ratele, nu am primit nicio instiintare de plata sau alt document de acest fel. As dori sa stiu ce trebuie sa fac in situatia asta???? Daca cei de la KSI ma suna tocmai acum, asta inseamna ca inca nu m-au dat in judecata, deci inca nu au un titlu executoriu?? Va multumesc din suflet pentru timpul acordat.