avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei-911

Activitate Andrei-911

Singura mea temere este sa nu treaca ulterior adresa apoi sa ma trezesc cu vreun proces. Dar, eu am semnat doar pentru 2 adrese la care nu m-am inteles cu proprietarii, nu la aceasta adresa unde nici proprietarii nici eu nu am semnat nimic
Asta ma gandeam si eu, dar prefer sa fiu safe. Plateam comisionul daca ma intelegeam la apartamentele pe care le reprezenta, dar in cazul acesta nu consider ca ar trebui.
In masina mea, el m-a dus acolo dar eu am gasit anuntul a vorbit cu proprietarul sa vad apartamentul. Nu am semnat nimic pentru acest apartament, nu am semnat pentru aceasta adresa nici eu nici proprietarul.

Eu am gasit anuntul, eram in masina veneam de la o alta vizionare, era postat de o alta agenție imobiliară fara acordul proprietarilor(am inteles ca se practica asta) si a spus ca imi face el rost de nr proprietarilor. Nu mi a dar niciun exemplar, dar tin minte ca am semnat in dreptul ambelor apartamente pe care le am vazut in acea zi, pe acel contract. Era trecuta adresa si prețul la care s a stabilit vânzarea.
Emilika40 a scris:

Ulterior, am gasit un anunt pe net si angentul a contactat proprietarul (proprietarul nu voia/vrea sa lucreze cu agenție) si a obținut pana la urma o vizionare.

Cine a găsit anunțul? Că nu înțeleg cum a ajuns agentul cu dvs. dacă l-ați fi găsit singur.
Recitiți ce ați semnat cu agenția, acolo e răspunsul. Dacă scrie ceva despre toate locațiile în care sunteți dus/toate demersurile pe care le fac, le datorați comision.


Hello.

Am vizionat cu un agent 2 apartamente, pentru care am semnat contract de vizionare. Ulterior, am gasit un anunt pe net si angentul a contactat proprietarul (proprietarul nu voia/vrea sa lucreze cu agenție) si a obținut pana la urma o vizionare. In cadrul acestei vizionari nimeni nu a semnat nimic, nu ne-am inteles in acel moment apoi proprietarul m-a contactat sa lucram fara agenție. Exista vreun risc avand in vedere ca pentru apartamentul respectiv nu s-a semnat nimic?
Multumesc