avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate Florinmoise

Activitate Florinmoise

Deci in afata de instanta nu pot altfel ?
Sincer am renuntat sa ma mai milogesc de ei. Am discutat chiar joi cu ei dar ei sunt fermi convinsi ca daca facem burlane ( implica toata scara ) se rezolva problema. Problema nu se rezolva cu burlane la acoperis , pentru ca peretele este deja varza , izolatia este facuta de multi ani si cred ca nu mai tine. Problema este ca vreau sa o coboate sub "hotar" daca se poate, sa imi schimb izolatia cu una mai groasa ( 10 cm )
Multumesc de raspuns. Acoperisul este facut de peste 20 de ani , solutia este doar instanta daca ei au autorizatie la acea constructie ?

trandafir2 a scris:

Da, se intelege ce este o copertina, stim cum arata, iar explicatiile dvs sunt bune.
Faceti inca o petitie la primarie si la disciplina in constructii, vedeti daca exista autorizatie de construire pt acea copertina, etc si daca nu se rezolva trebuie sa promovati o actiune in instanta, simplu si complicat. Succes!

Si prin cum arata acea copertina am vrut sa arat modul in care ea este pozitionata pe apartamentul meu. Aduca ca si "hotar" ea este pe o parte din apartamentul meu. Cam de la genunchi in jos. Asta ca idee cat de sus sa ridicat cu ea
Pai cei de pol locala nu asta au facut .
Exista vreo lege care sa le permita sa aibe acoperisul la.mag asa ?
Am facut sesizare la primaria de domiciliu , a venit politia locala dar eu nefiind acasa nu am putut sa explic problema si ei au observat ca acoperisul blocului nu are "burlane" si au trimis sesizare catre asociatia de proprietari , ca aceasta sa puna acele burlane. Administratorul blocului este Nasul celor cu magazinul ( fiind pana acum un an el cel care folosea spatiul ca si magazin mixt)
Am discutat cu ei dar nu vad cum pot sa fac sa schimbe acel acoperis.
In dormitor am umiditatea undeva la 80% si dorm si cu copilul de 2 ani aici.

Proprietaru de drept al magazinului nu este din localitatea mea , cei cu care am vorbit sunt chiriasi, au zis ca platesc chirie lunar catre proprietarul magazinului (spatiului)

Nu stiu cum pot pune o poza sa va faceti o idee cum arata copertina.
Buna ziua , am si eu o problema cu o societate comericiala. Adica mai exact un magazin universal, acest magazin este in uscatorul blocului si are o extindere de circa 7x4 m iar ca si acoperis acest magazin este facut din material plastic tip copertina , la ploaie este foarte deranjant. Am discutat cu proprietarii si nu vor sa modifice acel acoperis.
Mentinez ca stau exact deasupra si apa de la ploaie pot spune ca mi-a udat peretele pana la geam
Mentionez ca sunt proprietarul apartamentului de circa 4 ani. Si de la ploaie /zapada am facut egrasie pe acel perete